KNF-päivät 2014 järjestettiin Turussa

 

Kliinisen neurofysiologian päiviä vietettiin jo 24. kertaa 13–14.11.2014. Tällä kertaa järjestysvuorossa oli Turun KNF, joka oli valinnut seminaaripaikaksi Turun yliopiston Luonnontieteiden talon.

Kattavaa seminaariohjelmaa oli seuraamassa runsaslukuinen yleisö, paikalla oli lähes 250 kuulijaa. Torstaina ohjelmassa oli Heikki Lang juhlasymposium ja sen ensimmäisenä puhujana oli juuri KNF-yhdistyksen kunniajäseneksi valittu dosentti Juhani Partanen (Juhani Partanen kuvassa keskellä, yhdistyksen puheenjohtaja Mika Kallio oikealla ja sihteeri Jussi Toppila vasemmalla). Partasen esityksen aiheena oli ”Päätelevypiikki vai fusimotorinen yksikköpotentiaali?” Perjantain avasi päivän pääpuhuja Ulf Zeimann (University of Tübingen, Saksa) ja aiheena hänellä oli ”Repetitive transcranial magnetic stimulation (rTMS) – Mechanisms of action and rational for treatment”. Muina aiheina päivien aikana olivat mm. päivystys-eeg-käytännöt, neuromodulaatio KNF:llä, ohutsäiediagnostiikka ja ajo- sekä työkykyasiat KNF:n näkökulmasta (ohjelma). Iltagaala järjestettiin idylissä tunnelmassa sekä historiallisesti arvokkaassa Turun Linnassa. Olipa todella hienot päivät jälleen kerran, KNF-henki elää ja voi hyvin. Kiitos kaikille osallistujille, luennoitsijoille ja näytteilleasettajille.

KNF-päivät 2014 yleisöäKNF-päiviä seurasi lähes ennätysyleisö

Langin AurajokiHeikki Langin menestyksekästä uraa ja elämää muisteltiin juhlasymposiumissa, joka huipentui iltajuhlaan Turun linnassa (Heikki Lang, Aurajoki) 

Vastaa