Jäseneksi?

Mikäli haluat KNF-yhdistyksen jäseneksi, lähetä sähköpostia yhdistyksen webmasterille ja sihteerille (sähköpostin vastaanottajaksi sihteeri@neurofys.fi; jasensihteeri@neurofys.fi). Kerro sähköpostissasi seuraavat tiedot:

Sukunimi:
Etunimi:
Postiosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Kansalaisuus
Ammattinimike: (esim fyysikko/hoitaja/lääkäri)
Sairaala/Yritys:
Osasto:

Tiedot tarkistettuamme vahvistamme tunnuksesi nettisivuille. Saat tästä erillisen ilmoituksen sähköpostiisi. Uudet jäsenyydet vahvistetaan virallisesti aina yhdistyksen vuosikokouksessa.

Jäsenenä näet kaikki vain jäsenille tarkoitetut sivut sekä pääset käsiksi tiedosto- ja kokouspöytäkirja-arkistoon. Jäsenenä saat myös yhdistyksen jäsenpostit tuoreeltaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi pääset keskustelupalstalle, jossa voi keskustella alan päivän polttavista asioista.

Yhdistyksestä eroaminen:

Jos jäsen haluaa erota yhdistyksestä eikä halua maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksua, eroilmoitus tulee toimittaa 30.4. mennessä jäsensihteerille. Ero astuu voimaan ilmoituksen päivämääränä.

Jos jäsenmaksu on maksettu, jäsen on oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin vuoden loppuun asti. Ero astuu voimaan seuraavan vuoden alusta.