KNF-päivät 2016 Oulussa

Suomen kliinisen neurofysiologian yhdistyksen KNF-päivät pidetään tänä vuonna Oulussa 15-16.12.2016. Tarjolla on jälleen mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa kohderyhmänä KNF-alalla työskentelevät lääkärit, fyysikot, hoitohenkilöstö, osastonsihteerit, tutkijat ja muut asiasta kiinnostuneet.

KNF-päivät 2016 avataan Suomen KNF-yhdistyksen kunniajäsenen dosentti Ville Jäntin puheenvuorolla aivojen sähkökentistä ja EEG-signaaleista. Tämän jälkeen päivä jatkuu ulkomaan tähtien esityksillä, LT Marinko Rade (Kroatia) puhuu neuraalisista mekanismeista ja Professor Friedemann Pulvermüller (Saksa) puheen kartoituksen teoriasta. Puheen kartoituksen ohella päivällä on rinnakkaisessio neurografiasta. 

Perjantaiaamun esimmäinen esiintyjä Etelän hetelmien ja limukan jälkeen on Professori Simon Podnar (Slovenia), joka johdattaa kuulijat ultraäänitutkimusten pariin KNF-näkövinkkelistä. Tämän jälkeen loppu päivä esitellään paikallista huippututkimusta ja paikallisten touhuamista oululaisin voimin.

Lataa XXVI Valtakunnalliset Kliinisen neurofysiologian koulutuspäivien ohjelma tästä, sieltä löydät myös tietoa tapahtumapaikasta, iltajuhlasta ja varatusta hotellikiintiöstä. Lisätietoa löytyy myös päivien Tervetuloa-kirjeestä, jonka voit ladata tästä.

Oulun KNF-päivien yhteydessä järjestetään yhdistyksen ja sen alajaostojen sekä työryhmien kokouksia. Lisäksit tarjolla on erilliskoulutuksia esimerkiksi fyysikoille. Niiden aikataulun ja ohjelman voit ladata tästä.

Koulutuspäiville voit ilmoittautua www.hus.fi/koulutus sivuston kautta 1.12.2016 mennessä. 

Vastaa