KNF-päivät 2019

XXIX Valtakunnalliset Kliinisen neurofysiologian koulutuspäivät järjestetään Paasitornissa Helsingissä 26.-27.9.2019. Päivien teemana on jatkuva parantaminen ja toiminnan optimointi.

Koulutuksen kohderyhminä ovat KNF-alalla työskentelevät lääkärit, fyysikot, hoitohenkilöstö, osastonsihteerit, tutkijat ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä HUS, Suomen KNF-yhdistys, Suomen KNF-Hoitajayhdistys ja Helsingin yliopisto.

Lataa XXIX Valtakunnalliset Kliinisen neurofysiologian koulutuspäivien ohjelma tästä. Sieltä löydät myös lisätietoa tapahtumapaikasta, oheisohjelmasta, varatuista hotellikiintiöistä ja ilmoittautumisesta. Huomioithan, että hotellihuone kannattaa varata pikaisesti, koska Helsingin EU-puheenjohtajuudesta johtuen hotellihuoneita on rajoitetusti tarjolla.

Koulutuspäiville voit ilmoittautua www.hus.fi/koulutus -sivuston kautta 10.9.2019 mennessä.

Keskiviikkona (25.9.2019) järjestetään IOM-jaoksen kokous 16.30-18.00 sekä koulutusta fyysikoille. Keskiviikko päivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan myöhemmin.

Päivien yhteydessä järjestetään tuttuun tapaan näyttely, johon tutustumiseen on varattu rutkasti aikaa. Lisäinformaatiota näytteilleasettajaksi ilmoittautumisesta löytyy tästä.

KNF-päivien päätteeksi tarjotaan EEGSynth/oneplusoneisthree-performanssi, tervetuloa!
Pe 27.9.klo 16-17:30.
Kipsari, Väre, Aalto-yliopisto.
Lue lisää täältä!

Vastaa