KNF-päivät Helsingissä 3.-4.12.2015

XXV Valtakunnalliset Kliinisen neurofysiologian koulutuspäivät järjestetään Biomedicumissa Helsingissä 3.-4.12.2015. Ohjelmassa on ajankohtaista tietoa kliinisen neurofysiologian tutkimuksista, painopisteenä pienten lasten KNF-tutkimukset ja erilaiset EEG-tutkimukset. Koulutuksen kohderyhminä ovat KNF-alalla työskentelevät lääkärit, fyysikot, hoitohenkilöstö, osastonsihteerit, tutkijat ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä HUS-Kuvantaminen, Suomen KNF-yhdistys, Suomen KNF-Hoitajayhdistys, Helsingin yliopisto ja HUS-Servis Koulutuspalvelut.

Lataa XXV Valtakunnalliset Kliinisen neurofysiologian koulutuspäivien ohjelma tästä. Sieltä löydät myös lisätietoa tapahtumapaikasta, oheisohjelmasta, varatusta hotellikiintiöstä ja ilmoittaumisesta.

Koulutuspäiville voit ilmoittautua www.hus.fi/koulutus sivuston kautta 27.11.2015 mennessä (edullisemmat hinnat 2.10.2015 asti).

Keskiviikkona (2.12.2015) järjestetään hallituksen, ylilääkärien ja alajaoston kokouksia sekä järjestetään koulutusta fyysikoille. Keskiviikon ohjelman ja aikataulun voit ladata tästä.