KNFportti

www.knfportti.fi

KNFportti on HYn ja SKNYn yhteinen KNF-alan koulutusmateriaaliarkisto. Sen on ensisijaisesti tarkoittu tukemaan KNF-erikoislääkärikoulutusta, mutta lukuoikeuksia on muillakin ryhmillä. SKNFYn jäsenillä on lukuoikeus, koska SKNY omistaa www.knfportti.fi -domainin ja julkaisee KNF Päivien luennot KNFportissa. Lukuoikeus on myös HUS KNFn henkilökunnalla ja Neuroportin neurologeilla.

SKNYn jäsenille on aikoinaan laitettu tunnukset kotisivulle (www.neurofys.fi) ilmoitetun sähköpostiosoitteen mukaan. Tällöin myös annettiin yleinen salasana, joka piti ensikirjautumisen yhteydessä vaihtaa.

Tunnukset

1. Jos sinulla on ollut oikeudet ja olet unohtanut salasanasi, niin kirjoita neurofys.fi:n ilmoittamasi -email -osoitteesi ja klikkaa kirjautumis-sivulla ”Forgot your password”, jolloin saat linkin sähköpostiin, jota painamalla pääset antamaan uuden salasanan.

2. Jos sinulla ei ole vielä oikeuksia, niin klikkaa kirjautumis-sivulla ”Click here to register”, jolloin saat linkin ilmoittamaan sähköpostiisi; linkkiä klikkaamalla pääset kirjautumaan järjestelmään. Saat auki kaikki julkiset tiedostot, mutta et rajoitettuja. Jotta näkisit kaikki SKNFY -ryhmälle avatut tiedostot, niin lähetä minulle pyyntö liittää sinut SKNFY -ryhmään.