SKNFY:n Facebook-sivut

3.8.2009 perustettiin ’salainen’ SKNFY-ryhmä Facebookiin. Ryhmän luomisen tarkoituksena on täydentää kotisivujen (www.neurofys.fi) virallista tiedottamista ja lisästä jäsenten välistä vapaamuotoisempaa yhteydenpitoa, Yhdistyksen tavoitteita noudattaen. 10.8.2009 lähetin email-kutsun kaikille jäsenille.

Tähän salaiseen ryhmään kutsutaan vain SKNFY:n jäsenet. Kyseessä ei kuitenkaan ole SKNFY:n virallinen sivusto, joten SKNFY ei vastaa jäsenten liittymisen seuraamuksista tai mistään muustakaan sivuihin liittyvästä eikä sivujen sisällöstä. Ryhmän käyttö ilman adminstraattoreiden lupaa mm. kaupalliseen toimintaan, mainostamiseen, jne. on kiellettyä. Ryhmän jäsenten email-osoitteiden poimiminen ja käyttö spammiin ei ole hyväksyttävää. Kaikki jäsenet voivat laittaa sivulle mm. dokumentteja, kuvia ja videoita, joihin heillä on oikeus, yleisten FB -periaatteiden mukaisesti. Ryhmän administraattoreilla on oikeus poistaa jäseniä väärinkäytösten takia ja muokata mielensä mukaan sivujen sisältöä.

Tällä hetkellä ryhmässä on 43 jäsentä, toiminta ei ole kovin vilkasta – vielä (8-).
Ryhmä löytyy Facebookin kirjoitamalla Search -kenttään: SUOMEN KLIINISEN NEUROFYSIOLOGIAN YHDISTYS . Tämän jälkeen voi hakea jäsenyyttä. Jos ei onnistu, niin uutta kutsua voi pyytää minulta.